Locator Одеса Швидка медична допомогаСуворовський район Швидка медична допомога Суворовський район Одеса

Швидка медична допомога у Суворовський район у Одесі

3
фільтр: цілодобово
  • Подстанция № 6 Скорой Медицинской Помощи

    вулиця Атамана Головатого, тел. 0 (48) 778-64... показати
    вулиця Атамана Головатого, 32, тел. +380(48)778-64-12 детальніше
    Швидка медична допомога Подстанция № 6 Скорой Медицинской Помощи знаходиться у Одесі, вулиця Атамана Головатого. Сьогодні ця організація працює цілодобово.
  • Медицинский центр Into-Sana

    вулиця Махачкалінська, тел. 0 (48) 232-94... показати
    вулиця Махачкалінська, 11а, тел. +380(48)232-94-33 детальніше
    Швидка медична допомога Медицинский центр Into-Sana знаходиться у Одесі, вулиця Махачкалінська. Сьогодні ця організація працює цілодобово.
  • Подстанция № 3 Скорой медицинской помощи

    вулиця Академіка Заболотного, тел. 0 (48) 755-10... показати
    вулиця Академіка Заболотного, 1а, тел. +380(48)755-10-78 детальніше
    Швидка медична допомога Подстанция № 3 Скорой медицинской помощи знаходиться у Одесі, вулиця Академіка Заболотного. Сьогодні ця організація працює цілодобово.

Коротко про швидка медична допомога у Суворовський район у Одесі

На цій сторінці зібрані швидка медична допомога, розташовані у Суворовський район у Одесі. . Locator відомо про три швидка медична допомога поряд з цим місцем серед яких Подстанция № 6 Скорой Медицинской Помощи, Медицинский центр Into-Sana, Подстанция № 3 Скорой медицинской помощи , які розташовані на вул. Атамана Головатого, вул. Махачкалінська, вул. Академіка Заболотного. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці швидка медична допомога.

  • Чи є і скільки Швидка медична допомога працюють у Суворовський район у Одесі?

    Так, у Суворовський район у Одесі є Швидка медична допомога. За даним Locator тут ведуть діяльність 3 Швидка медична допомога.

  • Які Швидка медична допомога найкращі у Суворовський район у Одесі?

    Locator радить відвідати насступні Швидка медична допомога у Суворовський район у Одесі: Подстанция № 6 Скорой Медицинской Помощи, Медицинский центр Into-Sana, Подстанция № 3 Скорой медицинской помощи.

  • Де знаходиться найближчі від мене Швидка медична допомога у Суворовський район у Одесі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Швидка медична допомога, перейдіть на сторінку Швидка медична допомога у Суворовський район у Одесі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Швидка медична допомога у Суворовський район у Одесі?

    Ціни на послуги Швидка медична допомога залежать від конкретної послуги і Швидка медична допомога. Locator.ua дає можливість всім Швидка медична допомога вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Швидка медична допомога.

  • Послугами яких Швидка медична допомога у Суворовський район у Одесі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Швидка медична допомога, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Подстанция № 6 Скорой Медицинской Помощи, Медицинский центр Into-Sana, Подстанция № 3 Скорой медицинской помощи.

  • Як зв'язатись з цими Швидка медична допомога?

    Контакти для зв'язку з цими Швидка медична допомога ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Швидка медична допомога у Суворовський район у Одесі поряд

за станціями метро поряд:

    Швидка медична допомога у Одесі

    Швидка медична допомога за районами Одеси: