Locator Одеса Швидка медична допомогаЖитловий масив ім. Котовського Швидка медична допомога Житловий масив ім. Котовського Одеса

Швидка медична допомога на Житловий масив ім. Котовського у Одесі

2
фільтр: цілодобово
  • Подстанция № 3 Скорой медицинской помощи

    вулиця Академіка Заболотного, тел. 0 (48) 755-10... показати
    вулиця Академіка Заболотного, 1а, тел. +380(48)755-10-78 детальніше
    Швидка медична допомога Подстанция № 3 Скорой медицинской помощи знаходиться у Одесі, вулиця Академіка Заболотного. Сьогодні ця організація працює цілодобово.
  • Медицинский центр Into-Sana

    вулиця Махачкалінська, тел. 0 (48) 232-94... показати
    вулиця Махачкалінська, 11а, тел. +380(48)232-94-33 детальніше
    Швидка медична допомога Медицинский центр Into-Sana знаходиться у Одесі, вулиця Махачкалінська. Сьогодні ця організація працює цілодобово.

Коротко про швидка медична допомога на Житловий масив ім. Котовського у Одесі

На цій сторінці зібрані швидка медична допомога, розташовані на Житловий масив ім. Котовського у Одесі. . Locator відомо про дві швидка медична допомога поряд з цим місцем серед яких Подстанция № 3 Скорой медицинской помощи, Медицинский центр Into-Sana , які розташовані на вул. Академіка Заболотного, вул. Махачкалінська. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці швидка медична допомога.

  • Чи є і скільки Швидка медична допомога працюють на Житловий масив ім. Котовського у Одесі?

    Так, на Житловий масив ім. Котовського у Одесі є Швидка медична допомога. За даним Locator тут ведуть діяльність 2 Швидка медична допомога.

  • Які Швидка медична допомога найкращі на Житловий масив ім. Котовського у Одесі?

    Locator радить відвідати насступні Швидка медична допомога на Житловий масив ім. Котовського у Одесі: Подстанция № 3 Скорой медицинской помощи, Медицинский центр Into-Sana.

  • Де знаходиться найближчі від мене Швидка медична допомога на Житловий масив ім. Котовського у Одесі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Швидка медична допомога, перейдіть на сторінку Швидка медична допомога на Житловий масив ім. Котовського у Одесі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Швидка медична допомога на Житловий масив ім. Котовського у Одесі?

    Ціни на послуги Швидка медична допомога залежать від конкретної послуги і Швидка медична допомога. Locator.ua дає можливість всім Швидка медична допомога вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Швидка медична допомога.

  • Послугами яких Швидка медична допомога на Житловий масив ім. Котовського у Одесі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Швидка медична допомога, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Подстанция № 3 Скорой медицинской помощи, Медицинский центр Into-Sana.

  • Як зв'язатись з цими Швидка медична допомога?

    Контакти для зв'язку з цими Швидка медична допомога ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Швидка медична допомога на Житловий масив ім. Котовського у Одесі поряд

за станціями метро поряд:

    Швидка медична допомога у Одесі

    Швидка медична допомога за районами Одеси: