Locator Одеса Центр профілактики СНІДуСахарне селище Центр профілактики СНІДу Сахарне селище Одеса

Центр профілактики СНІДу на Сахарне селище у Одесі

2
  • Обласний центр для вил инфокова дитей та молоди

    -, тел. 0 (48) 734-35... показати
    -, 5/1, тел. +380(48)734-35-51 детальніше
    Центр профілактики СНІДу Обласний центр для вил инфокова дитей та молоди знаходиться у Одесі, -. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 16:30.
  • Одесский областной центр профилактики и борьбы со СПИДом

    -, тел. 0 (48) 734-34... показати
    -, 5/1, тел. +380(48)734-34-98 детальніше
    Центр профілактики СНІДу Одесский областной центр профилактики и борьбы со СПИДом знаходиться у Одесі, -. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:30 до 16:12.

Коротко про центр профілактики сніду на Сахарне селище у Одесі

На цій сторінці зібрані центр профілактики сніду, розташовані на Сахарне селище у Одесі. . Locator відомо про дві центр профілактики сніду поряд з цим місцем серед яких Обласний центр для вил инфокова дитей та молоди, Одесский областной центр профилактики и борьбы со СПИДом , які розташовані на . Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці центр профілактики сніду.

  • Чи є і скільки Центр профілактики СНІДу працюють на Сахарне селище у Одесі?

    Так, на Сахарне селище у Одесі є Центр профілактики СНІДу. За даним Locator тут ведуть діяльність 2 Центр профілактики СНІДу.

  • Які Центр профілактики СНІДу найкращі на Сахарне селище у Одесі?

    Locator радить відвідати насступні Центр профілактики СНІДу на Сахарне селище у Одесі: Обласний центр для вил инфокова дитей та молоди, Одесский областной центр профилактики и борьбы со СПИДом.

  • Де знаходиться найближчі від мене Центр профілактики СНІДу на Сахарне селище у Одесі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Центр профілактики СНІДу, перейдіть на сторінку Центр профілактики СНІДу на Сахарне селище у Одесі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Центр профілактики СНІДу на Сахарне селище у Одесі?

    Ціни на послуги Центр профілактики СНІДу залежать від конкретної послуги і Центр профілактики СНІДу. Locator.ua дає можливість всім Центр профілактики СНІДу вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Центр профілактики СНІДу.

  • Послугами яких Центр профілактики СНІДу на Сахарне селище у Одесі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Центр профілактики СНІДу, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Обласний центр для вил инфокова дитей та молоди, Одесский областной центр профилактики и борьбы со СПИДом.

  • Як зв'язатись з цими Центр профілактики СНІДу?

    Контакти для зв'язку з цими Центр профілактики СНІДу ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Центр профілактики СНІДу на Сахарне селище у Одесі поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

    Центр профілактики СНІДу у Одесі

    Центр профілактики СНІДу за районами Одеси: