Locator Одеса Центр профілактики СНІДуМалиновський район Центр профілактики СНІДу Малиновський район Одеса

Центр профілактики СНІДу у Малиновський район у Одесі

4
  • Обласний центр для вил инфокова дитей та молоди

    -, тел. 0 (48) 734-35... показати
    -, 5/1, тел. +380(48)734-35-51 детальніше
    Центр профілактики СНІДу Обласний центр для вил инфокова дитей та молоди знаходиться у Одесі, -. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 16:30.
  • Одесский городской центр профилактики и борьбы со СПИДом

    вулиця Мечникова, тел. 0 (48) 771-75... показати
    вулиця Мечникова, 132, тел. +380(48)771-75-48 детальніше
    Центр профілактики СНІДу Одесский городской центр профилактики и борьбы со СПИДом знаходиться у Одесі, вулиця Мечникова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 16:00.
  • Центр профилактики СПИДа

    Малиновський район, вулиця Болгарська, тел.
    Малиновський район, вулиця Болгарська, 36, тел. детальніше
    Центр профілактики СНІДу Центр профилактики СПИДа знаходиться у Одесі, вулиця Болгарська.
  • Одесский областной центр профилактики и борьбы со СПИДом

    -, тел. 0 (48) 734-34... показати
    -, 5/1, тел. +380(48)734-34-98 детальніше
    Центр профілактики СНІДу Одесский областной центр профилактики и борьбы со СПИДом знаходиться у Одесі, -. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:30 до 16:12.

Коротко про центр профілактики сніду у Малиновський район у Одесі

На цій сторінці зібрані центр профілактики сніду, розташовані у Малиновський район у Одесі. . Locator відомо про чотири центр профілактики сніду поряд з цим місцем серед яких Обласний центр для вил инфокова дитей та молоди, Одесский городской центр профилактики и борьбы со СПИДом, Центр профилактики СПИДа та інші , які розташовані на вул. Мечникова, вул. Болгарська і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці центр профілактики сніду.

  • Чи є і скільки Центр профілактики СНІДу працюють у Малиновський район у Одесі?

    Так, у Малиновський район у Одесі є Центр профілактики СНІДу. За даним Locator тут ведуть діяльність 4 Центр профілактики СНІДу.

  • Які Центр профілактики СНІДу найкращі у Малиновський район у Одесі?

    Locator радить відвідати насступні Центр профілактики СНІДу у Малиновський район у Одесі: Обласний центр для вил инфокова дитей та молоди, Одесский городской центр профилактики и борьбы со СПИДом, Центр профилактики СПИДа.

  • Де знаходиться найближчі від мене Центр профілактики СНІДу у Малиновський район у Одесі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Центр профілактики СНІДу, перейдіть на сторінку Центр профілактики СНІДу у Малиновський район у Одесі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Центр профілактики СНІДу у Малиновський район у Одесі?

    Ціни на послуги Центр профілактики СНІДу залежать від конкретної послуги і Центр профілактики СНІДу. Locator.ua дає можливість всім Центр профілактики СНІДу вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Центр профілактики СНІДу.

  • Послугами яких Центр профілактики СНІДу у Малиновський район у Одесі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Центр профілактики СНІДу, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Обласний центр для вил инфокова дитей та молоди, Одесский городской центр профилактики и борьбы со СПИДом, Центр профилактики СПИДа.

  • Як зв'язатись з цими Центр профілактики СНІДу?

    Контакти для зв'язку з цими Центр профілактики СНІДу ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Центр профілактики СНІДу у Малиновський район у Одесі поряд

за станціями метро поряд:

    Центр профілактики СНІДу у Одесі

    Центр профілактики СНІДу за районами Одеси: