Хто не хотів би жити у невеличкому приморському містечку, милуючись чудовими краєвидами моря прямо з вікна? Якщо ви завжди мріяли про таке – у вас є унікальна можливість втілити свої бажання в життя.

Все, що потрібно для цього —  купити квартиру в Южному в рамках пропозицій ЖК «Кокос Авеню». Доступні ціни, великий вибір варіантів та гарантія максимально комфортного проживання – це саме те, на що ви можете розраховувати, надаючи перевагу саме цьому проекту. 

Особливості пропозицій

Місто Южне на Одещині має все необхідне для комфортного проживання – гарно розвинену інфраструктуру, досить багато робочих місць на місцевих підприємствах, та чисте узбережжя Чорного моря. Житловий комплекс «KOKOS AVENUE», втілення проекту якого почалося відносно недавно, гармонійно об’єднав у собі всі переваги дизайну, планування, сучасних технологій  та інших важливих аспектів будівництва. Ті, хто, планує купити квартиру можуть розраховувати на ідеальний симбіоз стилю, комфорту, простору і затишку.

Характерними особливостями даного проекту можна вважати наступне:

  • загальний розмір території, відведеної під забудову, складає 1,86 гектарів;
  • розташування об’єкту передбачено зовсім близько від морського узбережжя – на відстані всього в 400 метрів;
  • загальна площа житлового сектору запланована в межах 30 000 квадратних метрів;
  • під комерційні заклади відводиться 3 000 квадратних метрів;
  • планування комплексу передбачає систему з двох блоків, до кожного з яких входить 5 секцій;
  • кожна із секцій комплексу матиме 7 або 8 поверхів;
  • розмірний діапазон площі квартир буде нараховувати від 30 до 120 квадратних метрів.

Розробники проекту подбали про те, щоб для жителів ЖК були доступними різні локації. Обїекти комерційної інфраструктури планується розташувати на перших поверхах. Також на території комплексу в подальшому діятиме супермаркет, наземний паркінг, банківські відділення, фітнес центри та багато чого іншого. Передбачено облаштування, у тому числі, і дитячих майданчиків для ігор та територій для спортивних занять. 

Технічні характеристики об’єкту

Забудовник надає перевагу екологічно чистим матеріалам з високими показниками якості та зносостійкості. Стіни будівель зводяться з керамоблоку Кератерм, фасад виконується з полі фасадного матеріалу разом з утеплювачем на 12 см товщиною. Для внутрішніх стін використовується цегла. 

У якості оздоблюваних матеріалів в місцях загального користування застосовується декоративна штукатурка для стін і підлогове покриття у вигляді плитки. В подальшому кожен власник матиме змогу зробити індивідуальний дизайн придбаного житла, звертаючись до відділу додаткових послуг.

Кожна квартира матиме автономне опалення на основі двохконтурного газового котла від італійського виробника  Nova Florida або від німецького бренду Viessmann. Водопостачання і каналізація передбачають підключення до централізованих мереж міста Южного.

Окрім того, даний об’єкт споруджується з врахуванням теплозберігаючих технологій. В рамках цього пректу забудовник встановлює у квартирах вікна на основі камерного метало профілю з аргонним наповнювачем.

Підібрати зручний для свого проживання варіант квартири ви можете вже зараз. Всі пропозиції характеризуються дотриманням технічних і санітарних норм будівництва. В списку пропозицій – помешкання на одну або дві кімнати. Двокімнатні квартири відрізняються особливою затишністю та вдалим плануванням .

Виплати можна здійснювати за програмою  розтермінування протягом 36 місяців, або кредитною програмою «Оселя».