Якщо ви давно замислювалися над створенням власного бізнесу, радимо уважно прочитати цю статтю. В ній ми розкажемо як зробити, упакувати та рекламувати зроблені в домашніх умовах свічки. Такий товар сьогодні — шалено популярний, і багато хто замислюється над стартом свого бізнесу. Проте виникає багато питань: що потрібно для старту, як краще упаковувати свої свічки, щоб це було естетично та продавало вашу продукцію з першого погляду? Де рекламувати свій маленький бізнес? 

Нижче ви дізнаєтесь більше про це. 

Що потрібно для домашнього виробництва свічок

Скласти приблизне уявлення про виробництво декоративних свічок вдома можна, подивившись відео в інтернеті. Якщо ви дійсно вирішите взятися за цю справу, для початку вам знадобиться придбати все, необхідне для створення вашої продукції:

  • високоякісні форми – перше, що знадобиться, щоб створювати воскові свічки своїми руками. Вони обов’язково повинні бути виготовлені з термостійкого матеріалу, здатного витримувати температуру до 100°С. На формах економити не варто, адже від їх якості буде залежати кінцевий результат. Такі ємності можуть бути досить простими (у вигляді куба, кулі, циліндра), або більш складними – у вигляді квіток, тварин, фруктів;
  • безпосередньо матеріал, з якого будуть зроблені свічки. Частіше за все це віск або звичайний парафін;
  • бавовняні гноти;
  • ароматичні олії;
  • фарбувальні пігменті. Вони можуть бути виготовлені на масляній основі, також ви можете купити спеціальні барвники для декоративних свічок;
  • невеликі металеві гільзи (якщо ви створюєте продукцію для аромоламп);
  • різноманітні елементи декору. Це можуть бути шнурки, стрічки, дрібні черепашки, намистинки, блискітки.

Проявляйте свою фантазію – це допоможе створити дійсно унікальну продукцію, аналогів якої не існує на ринку. Незвична форма, колі, аромат разом з оригінальним упакуванням також буде «продавати». 

Як упакувати свічку

Перед тим, як зробити декоративну свічку, варто детально продумати її дизайн. Це стосується не тільки розмірів та форми, але й загального зовнішнього вигляду вашого товару. Ідеально, якщо він буде оригінальним та стильним. Це значно збільшить можливість подальшої його реалізації з метою отримання прибутку.

Упакувати свічку можна різними способами:

  • найшвидший і, при цьому, стильний спосіб  – заливати свічки у скляні форми та використовувати етикети. Замовити наклейки на свічки можна на https://newmedia.ua/chto-pechataem-3/poligraficheskaya-produktsiya-3/etiketki/. Це – офіційний сайт сучасної типографії New Media в Одесі. Створіть власний дизайн наліпок для ваших свічок та замовте їхній високоякісний друк. Ви отримаєте яскраві, унікальні та недорогі наклейки, які додадуть вашим виробам особливого шарму;
  • можете розмалювати свічку акриловими фарбами — кожне таке упакування буде унікальним та неповторним, проте це потребуватиме вашого часу;
  • коробочки використовуйте у комбінації з іншими способами, адже вони більше працюють як подарункове та захисне упакування. Їх також можна замовити в типографії та додатково надрукувати на них дизайн, проте пам’ятайте, що свічки стоятимуть у ваших покупців без коробочок — не варто робити на такий варіант упакування занадто великих ставок. 

Розрекламуйте себе

Простіше за все користуватися популярними інформаційними майданчиками. Це може бути ваша сторінка в Інстаграмі або Фейсбуці, дописи на тематичних форумах та інше. Головне, щоб комунікація з першими потенційними покупцями була простою та надійною.

Далі ви можете збільшувати обсяги реалізації вашої продукції такими шляхами:

  • заявивши про себе невеликим магазинам з подарунками та сувенірами;
  • беручи участь в ярмарках виробів hand-made. Їх відвідувачі — ваші майбутні покупці;
  • співпрацюючи з художніми салонами, а також закладами громадського харчування. Декоративні свічки використовуються тут для створення неповторного інтер’єру;
  • домовившись про співпрацю з компаніями, що працюють у сфері організації свят. Якісні декоративні свічки – популярна прикраса на весіллях, ювілеях, дитячих вечірках, корпоративах.

Не марнуйте часу – спробуйте виготовити перші свічки своїми руками, а продукція New Media допоможе вам створити неповторне упакування для них.