Locator Одеса Спортивні та тренажерні залиСередній Фонтан Спортивні та тренажерні зали Середній Фонтан Одеса

Спортивні та тренажерні зали на Середній Фонтан у Одесі

3
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Белый Парус

    Середній Фонтан, вулиця Літературна, тел. 0 (48) 233-55... показати
    Середній Фонтан, вулиця Літературна, 1а, тел. +380(48)233-55-65 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Белый Парус знаходиться у Одесі, вулиця Літературна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Фитнес-центр Затерянный Мир

    вулиця Купріна, тел. 0 (48) 237-40... показати
    вулиця Купріна, 49, тел. +380(48)237-40-14 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Фитнес-центр Затерянный Мир знаходиться у Одесі, вулиця Купріна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 21:00.

Коротко про спортивні та тренажерні зали на Середній Фонтан у Одесі

На цій сторінці зібрані спортивні та тренажерні зали, розташовані на Середній Фонтан у Одесі. . Locator відомо про три спортивні та тренажерні зали поряд з цим місцем серед яких Стела резіденс, Белый Парус, Фитнес-центр Затерянный Мир , які розташовані на пров. Ванный, вул. Літературна, вул. Купріна. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні та тренажерні зали.

  • Чи є і скільки Спортивні та тренажерні зали працюють на Середній Фонтан у Одесі?

    Так, на Середній Фонтан у Одесі є Спортивні та тренажерні зали. За даним Locator тут ведуть діяльність 3 Спортивні та тренажерні зали.

  • Які Спортивні та тренажерні зали найкращі на Середній Фонтан у Одесі?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні та тренажерні зали на Середній Фонтан у Одесі: Стела резіденс, Белый Парус, Фитнес-центр Затерянный Мир.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні та тренажерні зали на Середній Фонтан у Одесі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні та тренажерні зали, перейдіть на сторінку Спортивні та тренажерні зали на Середній Фонтан у Одесі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали на Середній Фонтан у Одесі?

    Ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали залежать від конкретної послуги і Спортивні та тренажерні зали. Locator.ua дає можливість всім Спортивні та тренажерні зали вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні та тренажерні зали.

  • Послугами яких Спортивні та тренажерні зали на Середній Фонтан у Одесі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні та тренажерні зали, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Стела резіденс, Белый Парус, Фитнес-центр Затерянный Мир.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні та тренажерні зали?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні та тренажерні зали ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні та тренажерні зали на Середній Фонтан у Одесі поряд

за станціями метро поряд:

    Спортивні та тренажерні зали у Одесі

    Спортивні та тренажерні зали за районами Одеси:

    Більше популярних послуг у рубриці:

    йога, аеробіка, хімчистка, шейпінг, бойові мистецтва, стрейчінг, сауна, Безкоштовний Wi-Fi, тренажерний зал, пілатес, дизайн-готель, сквош, аквааеробіка, джакузі, масаж, турецька лазня, руська баня, купель, спа-готель, солярій, дитячий фітнес, можливе проживання із тваринами, фіто-бар, міні-отель, плавальний басейн