Locator Одеса Приватно практикуючі лікаріМалиновський район Приватно практикуючі лікарі Малиновський район Одеса

Приватно практикуючі лікарі у Малиновський район у Одесі

2
  • Жарик Олена Іванівна

    вулиця Маршала Малиновського, тел. 0 (50) 212-02... показати
    вулиця Маршала Малиновського, 84а, тел. +380(50)212-02-20 детальніше
    При виборі будь-яких двох УЗ-досліджень - УЗД щитовидної залози у подарунок! Постійно діючі знижки для ВПО. Для військовослужбовців ЗСУ перше обстеження безкоштовно. Запрошуємо у приватний...
  • Центр эстетической медицины Инны Дрогобецкой

    Малиновський район, вулиця Богдана Хмельницького, тел. 0 (48) 795-01... показати
    Малиновський район, вулиця Богдана Хмельницького, 24, тел. +380(48)795-01-18 детальніше
    Приватно практикуючі лікарі Центр эстетической медицины Инны Дрогобецкой знаходиться у Одесі, вулиця Богдана Хмельницького.

Коротко про приватно практикуючі лікарі у Малиновський район у Одесі

На цій сторінці зібрані приватно практикуючі лікарі, розташовані у Малиновський район у Одесі. . Locator відомо про дві приватно практикуючі лікарі поряд з цим місцем серед яких Жарик Олена Іванівна, Центр эстетической медицины Инны Дрогобецкой , які розташовані на вул. Маршала Малиновського, вул. Богдана Хмельницького. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці приватно практикуючі лікарі.

  • Чи є і скільки Приватно практикуючі лікарі працюють у Малиновський район у Одесі?

    Так, у Малиновський район у Одесі є Приватно практикуючі лікарі. За даним Locator тут ведуть діяльність 2 Приватно практикуючі лікарі.

  • Які Приватно практикуючі лікарі найкращі у Малиновський район у Одесі?

    Locator радить відвідати насступні Приватно практикуючі лікарі у Малиновський район у Одесі: Жарик Олена Іванівна, Центр эстетической медицины Инны Дрогобецкой.

  • Де знаходиться найближчі від мене Приватно практикуючі лікарі у Малиновський район у Одесі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Приватно практикуючі лікарі, перейдіть на сторінку Приватно практикуючі лікарі у Малиновський район у Одесі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Приватно практикуючі лікарі у Малиновський район у Одесі?

    Ціни на послуги Приватно практикуючі лікарі залежать від конкретної послуги і Приватно практикуючі лікарі. Locator.ua дає можливість всім Приватно практикуючі лікарі вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Приватно практикуючі лікарі.

  • Послугами яких Приватно практикуючі лікарі у Малиновський район у Одесі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Приватно практикуючі лікарі, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Жарик Олена Іванівна, Центр эстетической медицины Инны Дрогобецкой.

  • Як зв'язатись з цими Приватно практикуючі лікарі?

    Контакти для зв'язку з цими Приватно практикуючі лікарі ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Приватно практикуючі лікарі у Малиновський район у Одесі поряд

за станціями метро поряд:

    Приватно практикуючі лікарі у Одесі

    Приватно практикуючі лікарі за районами Одеси:

    Більше популярних послуг у рубриці:

    узд органів черевної порожнини та нирок, ін'єкційні процедури, УЗД вагітності, УЗД передміхурової залози, епіляція, УЗД слинних залоз, УЗД органів малого тазу, ліфтинг тіла, УЗД сечового міхура, Ультразвукова діагностика (УЗД ), очищення шкіри, УЗД щитоподібної залози, УЗД, послуги косметолога, УЗД молочної залози