Locator Одеса Спортивні та тренажерні заливулиця Ефима Геллера Спортивні та тренажерні зали на вулиці Ефима Геллера Одеса

Спортивні та тренажерні зали на вулиці Ефима Геллера у Одесі

1
  • Спортивный клуб боевых искусств Самурай

    вулиця Ефима Геллера, тел. 0 (48) 700-87... показати
    вулиця Ефима Геллера, 23, тел. +380(48)700-87-07 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Спортивный клуб боевых искусств Самурай знаходиться у Одесі, вулиця Ефима Геллера. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 21:00.

Коротко про спортивні та тренажерні зали на вулиці Ефима Геллера у Одесі (Одеська)

На цій сторінці зібрані спортивні та тренажерні зали, розташовані на вулиці Ефима Геллера у Одесі (Одеська). Locator відомо про одна спортивні та тренажерні зали поряд з цим місцем серед яких Спортивный клуб боевых искусств Самурай , який розташований на вул. Ефима Геллера. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні та тренажерні зали.

  • Скільки Спортивні та тренажерні зали на вулиці Ефима Геллера у Одесі?

    За даним Locator на вулиці Ефима Геллера у Одесі ведуть діяльність 1 Спортивні та тренажерні зали.

  • Які Спортивні та тренажерні зали найкращі на вулиці Ефима Геллера у Одесі?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні та тренажерні зали на вулиці Ефима Геллера у Одесі: Спортивный клуб боевых искусств Самурай.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні та тренажерні зали на вулиці Ефима Геллера у Одесі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні та тренажерні зали, перейдіть на сторінку Спортивні та тренажерні зали на вулиці Ефима Геллера у Одесі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали на вулиці Ефима Геллера у Одесі?

    Ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали залежать від конкретної послуги і Спортивні та тренажерні зали. Locator.ua дає можливість всім Спортивні та тренажерні зали вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні та тренажерні зали.

  • Послугами яких Спортивні та тренажерні зали на вулиці Ефима Геллера у Одесі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні та тренажерні зали, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Спортивный клуб боевых искусств Самурай.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні та тренажерні зали?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні та тренажерні зали ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні та тренажерні зали у Одесі

Спортивні та тренажерні зали за районами Одеси: