Locator Одеса Пункти прокатувулиця Віце-адмірала Азарова Пункти прокату на вулиці Віце-адмірала Азарова Одеса

Пункти прокату на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі

1
  • Спортивный клуб по виндсерфингу Серфлагуна

    вулиця Віце-адмірала Азарова, тел. 0 (63) 389-71... показати
    вулиця Віце-адмірала Азарова, 1, тел. +380(63)389-71-17 детальніше
    Пункти прокату Спортивный клуб по виндсерфингу Серфлагуна знаходиться у Одесі, вулиця Віце-адмірала Азарова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 19:00.

Коротко про пункти прокату на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі (Одеська)

На цій сторінці зібрані пункти прокату, розташовані на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі (Одеська). Locator відомо про одна пункти прокату поряд з цим місцем серед яких Спортивный клуб по виндсерфингу Серфлагуна , який розташований на вул. Віце-адмірала Азарова. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці пункти прокату.

  • Скільки Пункти прокату на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі?

    За даним Locator на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі ведуть діяльність 1 Пункти прокату.

  • Які Пункти прокату найкращі на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі?

    Locator радить відвідати насступні Пункти прокату на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі: Спортивный клуб по виндсерфингу Серфлагуна.

  • Де знаходиться найближчі від мене Пункти прокату на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Пункти прокату, перейдіть на сторінку Пункти прокату на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Пункти прокату на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі?

    Ціни на послуги Пункти прокату залежать від конкретної послуги і Пункти прокату. Locator.ua дає можливість всім Пункти прокату вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Пункти прокату.

  • Послугами яких Пункти прокату на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Пункти прокату, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Спортивный клуб по виндсерфингу Серфлагуна.

  • Як зв'язатись з цими Пункти прокату?

    Контакти для зв'язку з цими Пункти прокату ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Пункти прокату у Одесі

Пункти прокату за районами Одеси: