Locator Одеса персональний тренервулиця Віце-адмірала Азарова персональний тренер на вулиці Віце-адмірала Азарова Одеса

персональний тренер на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі

2
  • Спортивный клуб по виндсерфингу Серфлагуна

    вулиця Віце-адмірала Азарова, тел. 0 (63) 389-71... показати
    вулиця Віце-адмірала Азарова, 1, тел. +380(63)389-71-17 детальніше

    персональний тренерціна невідома

    Спортивный клуб по виндсерфингу Серфлагуна знаходиться у Одесі, вулиця Віце-адмірала Азарова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 19:00.
  • Черноморская академия тенниса

    вулиця Віце-адмірала Азарова, тел. 0 (50) 345-67... показати
    вулиця Віце-адмірала Азарова, 1, тел. +380(50)345-67-70 детальніше

    персональний тренерціна невідома

    Черноморская академия тенниса знаходиться у Одесі, вулиця Віце-адмірала Азарова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.

Коротко про персональний тренер на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі (Одеська)

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу персональний тренер, розташовані на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі (Одеська). Locator відомо про дві таких організацій поряд з цим місцем серед яких Спортивный клуб по виндсерфингу Серфлагуна, Черноморская академия тенниса , які розташовані на вул. Віце-адмірала Азарова. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу персональний тренер.

  • Скільки на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі є закладів, які надають послугу "персональний тренер"?

    За даними Locator.ua на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі послугу "персональний тренер" надають 2 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "персональний тренер" на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу персональний тренер, перейдіть на сторінку послуги "персональний тренер на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "персональний тренер" на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі?

    Ціни на послугу "персональний тренер" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "персональний тренер на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі".

  • Послугами яких на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Спортивный клуб по виндсерфингу Серфлагуна, Черноморская академия тенниса.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

персональний тренер у Одесі

персональний тренер за районами Одеси: