В Одесу щороку приїжджають тисячі туристів для того, щоб позасмагати, вдосталь накуплятися у лагідному Чорному Морі, потусувати на пляжній дискотеці, поїсти смаколиків в кафе. Сьогодні MyOd.info розкаже, які пляжі є в Одесі і на що треба звернути увагу.

Пляж Лузанівка

Пляж Лузановка Одесса

«Лузанівка» – гарний, чистий піщаний одеський пляж. Фішка пляжу в тому, що його не створювали для рекреації одеситів та гостей міста, а він виник природно завдяки природі. Він розташований у тихій бухті. Знаходиться пляж на околиці Одеси, приблизно за 10 км від центру міста. Але незважаючи на це, пляж дуже популярний. Протяжність пляжу – 1400 м.

Тут досить комфортно відпочивати. Можна взяти в оренду парасольки та шезлонги, щоб сховатись від прямих сонячних променів. Переодягнутися можна в роздягальнях.

Перекусити ви зможете у кафе. Поруч із пляжем знаходиться свято-Різдвяний Православний Храм. Там же є гарний пляж для денних та вечірніх прогулянок. Якщо ви відпочиваєте з дітьми або хочете потусити, тут є 2 цікавих парку розваг: 1. Місяць Парк Colorito, де величезна кількість атракціонів 2. Парк розваг Zodiac з водними розвагами: басейни з кульками, лабіринти, кімнати для розвитку, гірки і атракціони.

Проблема пляжу в одному безкоштовному туалеті, не дуже комфортному, до чого. А головний плюс пляжу – чистота моря та піску. Вхід безкоштовний.

Адреса: Миколаївська дорога 172-а

Пляж Дельфін

Одесский Пляж Дельфин

Пляж «Дельфін» знаходиться недалеко від Траси Здоров’я та вважається одним із найпопулярніших в Одесі. Широка берегова смуга, чистий пісок, зручне розташування – все це головні плюси відпочинку на цьому пляжі. На пляжі нерідко відпочивають студенти, т.к. поряд знаходяться головні одеські виші.

Сюди люблять приїжджати гості Одеси: добиратися зручно, безкоштовний вхід. Пляж відрізняється добре розвиненою інфраструктурою.

На прокат відпочиваючі беруть шезлонги, переодягнутися можна в роздягальнях. Працюють туалети. Поїсти можна у кафе. Цікаво, що доїхати до пляжу можна на підйомнику (стартує неподалік Французького Бульвара).

Адреса: Шампанський провулок

Пляж Аркадія

В елітному курортному районі Одеси, Аркадії, знаходиться однойменний пляж. Сюди слід їхати заради шопінгу та розваг. Туристи тут знайдуть море магазинів, елітних бутіків. Поїсти можна в різноманітних кафе та ресторанах.

В оренду на пляжі можна взяти парасольки та шезлонги. Але вартість оренди дорога. Сам пляж безкоштовний.

Тут є розважальні центри, фонтани. Не дарма «Аркадію» називають справжнім курортом. В «Аркадії» знаходяться найдорожчі та шикарні готелі. Найпопулярніші нічні клуби ви також знайдете в Аркадії: ITAKA, IBIZA, BONO Beach Club. Цікаво, що в цих нічних клубах є свої пляжі. Вони платні.

Адреса: Приморський район, Аркадія

Продовження розповіді про одеські пляжі можна знайти у розширеному матеріалі від сайту «Моя Одеса — MyOd.info». Ви прочитаєте про знаменитий Ланжерон, не менш відомий Золотий Берег та інші.