Нова продукція від Apple, зазвичай коштує великих грошей, тому більшість людей віддає перевагу б/у моделям, або старим пристроям. Через це, на ринку з’являється безліч підробок, включно з китайськими аналогами. Тому, щоб отримати оригінальний гаджет, потрібно знати кілька способів його попередньої перевірки.

Перш за все, люди можуть оцінити телефон за певними зовнішніми ознаками та відгуком операційної системи. Також, зрозуміти, чи є Айфон справжнім, можливо за допомогою перевірки по ідентифікатору IMEI. Тим часом щоб гідно провести вільний час, можна перейти на сайт igrovyeavtomati.com.ua, який пропонує доступ до кращих легальних казино України. 

Зовнішні ознаки та операційна системи: головні нюанси

Якщо людина купує Айфон “з рук”, треба подивитися на правильність нанесення логотипа Епл та пересвідчитися в ідентичності даних, вказаних на пристрої та його коробці. Щодо власне корпусу, він повинен бути цілим, без тріщин та сколів, а також містити глянцевий екран. Серед іншого, варто звернути увагу на: 

  • Наявність гарантійного талона та робочих опцій на кшталт Face ID і Touch ID;
  • Вартість, яка повинна відповідати сучасним реаліям;
  • Якість кнопок та перемикачів (натискання повинно супроводжуватись чітким характерним кліком);
  • Коробку, яка має бути вироблена з якісного матеріалу (картону або щільного паперу) та містити правильний текст без будь-яких помилок.

Окремо, можна зазирнути у налаштування пристрою та оцінити відгук “операційки”. Уваги потребують такі нюанси, як: швидкість відгуку та завантаження, а також зображення додатків. І наостанок, варто пересвідчитися, що Айфон може співпрацювати з будь-якими гаджетами, “хмарами” та іншими пристроями Apple. Якщо все у нормі, ймовірність підробки можна виключити.

Додаткова перевірка девайсу по індивідуальному номерному знаку

Кожен iPhone має власний ідентифікаційний код, який має назву IMEI. Ця комбінація з 15 цифр допомагає господарю заблокувати гаджет та знайти його у разі крадіжки. І, щоб пересвідчитися у надійності смартфона, варто перевірити його на сайті Епл. 

Для цього можна зайти у налаштування гаджета, обрати інформ-розділ “про пристрій та скопіювати відповідні цифри до буфера. Далі, код треба вставити у спеціальне поле сайту Check Activation Lock Status. Якщо відповідний пристрій є в системі, його можна вважати справжнім.