Вибрати топ prettylittlething серед розмаїття літніх варіантів непросто. Моделі з відкритими плечима, на тонких чи широких бретелях, архітектурного крою, з пишними воланами чи бантом та американською проймою – це далеко не повний список трендових літніх варіантів.

Щоб правильно обрати цей елемент гардероба, слід знати кілька простих правил.

Що таке топ та куди його вдягнути?

Якщо літо обіцяє бути спекотним, настав час запастися відповідним одягом. Ідеальне рішення для спекотної пори року – легкі речі (наприклад, топ в сітку) з натуральної тканини, що не сковують рух і дозволяють почуватися зручно та впевнено навіть опівдні, під палючим сонцем.

Універсальним елементом жіночого гардероба виступає топ – кофточка без рукавів, на тонких бретелях або без них, яку можна носити як зі штанами, так і зі спідницею. Вони доречні на пляжі та в офісі, у спортивному залі та на романтичному побаченні. Відмінно поєднуються з різними предметами й при певній простоті крою дозволяють виглядати ефектно в будь-якій ситуації.

У новому сезоні дизайнери звертають велику увагу на цей варіант. Жіночі топи в сезоні 2024 вважаються чудовою альтернативою вільним футболкам, які були на піку популярності ще пару років тому. Тепер у моді жіночність, про яку не варто забувати навіть на дворовому чемпіонаті з жіночого волейболу чи півгодинної ранкової прогулянки із собакою.

Модні тенденції та тренди літнього сезону

Літо – це період, коли тренди виходять на перший план. Сховатись у довгому плащі, щоб вийти в аптеку чи сусідню кав’ярню, вже не вийде, а тому кожна дівчина повинна мати у своєму гардеробі прості речі, які при цьому дозволять у будь-якому випадку виглядати жіночно та привабливо. До таких моделей і належать топи. Дизайнери приділяють чимало уваги цьому предмету як одному з універсальних та придатних для вираження свого внутрішнього «Я» серед інших рішень.

При виборі топу потрібно брати до уваги головні модні тенденції.

  1. Чого варті лише ефектні принти на передній частині виробу. Напис із кількох слів або промовистий малюнок здатні показати оточуючим настрій чи риси характеру, такі як гумор чи життєлюбство, без вашої участі. Принти з написами, значками, малюнками з мультфільмів та топ в сітку – популярні тренди останніх років, не менш актуальні у літньому сезоні 2017 року.
  2. Вічною темою, де черпають своє натхнення дизайнери одягу, є етніка. Для цього року відомі будинки мод, ніби змовившись, випустили колекції, в яких основні мотиви запозичені із народної творчості африканських та південно-східних племен.
  3. Сьогодні блискучі вбрання на піку популярності. Для клубних вечірок та посиденьок з друзями відмінно підійдуть моделі, розшиті паєтками, з атласними стрічками та стразами.
  4. Також на гребені хвилі спортивний стиль, запозичений у серфінгістів, боксерів, тенісистів та інших спортсменів. Топи, що є варіантом сорочки-поло, must-have цього сезону.
  5. Ще один помітний тренд 2024 – яскраві фарби, перемішані між собою в малозрозумілі візерунки. Такий настрій вже зустрічався у мистецтві. Фовізм і супрематизм, які здобули визнання у XX столітті, сьогодні не сходять з подіумів світу.

Такими є загальні модні тенденції 2024 року. Тепер необхідно розглянути окремо трендові фасони літніх виробів, щоб знати, в чому орієнтуватись.

Красиві жіночі топи: фасони та кольори

Якими б дивними не були модні віяння нового сезону, загальний тон популярних брендів задає прагнення жіночності та підкресленості форм.

Дизайнери всіх брендів віддають перевагу приталеним речам, що підкреслюють груди й візуально звужують плечі. У такому топі фігура стає витонченою і тендітною, як і належить справжній панночці.

Тим, кому влітку доводиться ходити на роботу в офіс, пропонується широкий вибір строгих і стримано-сексуальних моделей, які чудово поєднуються з костюмами. У цій категорії все досить консервативно: мереживо, легкі тканини, підкреслене декольте.

Дівчата, які віддають перевагу активному способу життя, гідно оцінять спортивні фасони.

Більшість літніх топів призначена для повсякденного життя, тому цей предмет одягу рідко прикрашають непотрібними деталями. Лаконічність та простота дозволяють поєднувати їх з величезною кількістю різних стильних образів. Найпопулярніше рішення – білий або кремовий топ з відкритими грудьми, без аксесуарів. Він гарно підійде і для ранкової пробіжки, і для офісної наради, і для походу до театру.

Що стосується кольору, як і раніше, актуальна однотонність. Експерти відомих брендів роблять ставку на фовізм – шалену комбінацію яскравих фарб, що створюють тон на стику кольорів, і фігури, ніби з тесту Роршаха.

Знайти ці моделі та інше трендове вбрання цього сезону ви зможете на сайті інтернет-магазину Betega.