Locator Одеса ін'єкційні процедуривулиця Маршала Говорова ін'єкційні процедури на вулиці Маршала Говорова Одеса

ін'єкційні процедури на вулиці Маршала Говорова у Одесі

2
  • Dоминанта Фитнес & SPA

    вулиця Маршала Говорова, тел. 0 (48) 771-98... показати
    вулиця Маршала Говорова, 18, тел. +380(48)771-98-90 детальніше

    ін\'єкційні процедуриціна невідома

    Dоминанта Фитнес & SPA знаходиться у Одесі, вулиця Маршала Говорова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 22:00.
  • Салон красоты Юнона

    вулиця Маршала Говорова, тел. 0 (48) 777-87... показати
    вулиця Маршала Говорова, 3, тел. +380(48)777-87-40 детальніше

    ін\'єкційні процедуриціна невідома

    Салон красоты Юнона знаходиться у Одесі, вулиця Маршала Говорова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.

Коротко про ін'єкційні процедури на вулиці Маршала Говорова у Одесі (Одеська)

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу ін'єкційні процедури, розташовані на вулиці Маршала Говорова у Одесі (Одеська). Locator відомо про дві таких організацій поряд з цим місцем серед яких Dоминанта Фитнес & SPA, Салон красоты Юнона , які розташовані на вул. Маршала Говорова. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу ін'єкційні процедури.

  • Скільки на вулиці Маршала Говорова у Одесі є закладів, які надають послугу "ін'єкційні процедури"?

    За даними Locator.ua на вулиці Маршала Говорова у Одесі послугу "ін'єкційні процедури" надають 2 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "ін'єкційні процедури" на вулиці Маршала Говорова у Одесі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу ін'єкційні процедури, перейдіть на сторінку послуги "ін'єкційні процедури на вулиці Маршала Говорова у Одесі" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "ін'єкційні процедури" на вулиці Маршала Говорова у Одесі?

    Ціни на послугу "ін'єкційні процедури" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "ін'єкційні процедури на вулиці Маршала Говорова у Одесі".

  • Послугами яких на вулиці Маршала Говорова у Одесі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Dоминанта Фитнес & SPA, Салон красоты Юнона.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

ін'єкційні процедури у Одесі

ін'єкційні процедури за районами Одеси: