Locator Одеса Спортивні та тренажерні заливулиця Маршала Говорова Спортивні та тренажерні зали на вулиці Маршала Говорова Одеса

Спортивні та тренажерні зали на вулиці Маршала Говорова у Одесі

2
  • Dоминанта Фитнес & SPA

    вулиця Маршала Говорова, тел. 0 (48) 771-98... показати
    вулиця Маршала Говорова, 18, тел. +380(48)771-98-90 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Dоминанта Фитнес & SPA знаходиться у Одесі, вулиця Маршала Говорова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 22:00.
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Центр красоты и здоровья Норма плюс

    вулиця Маршала Говорова, тел. 0 (48) 263-53... показати
    вулиця Маршала Говорова, вулиця, тел. +380(48)263-53-25 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Центр красоты и здоровья Норма плюс знаходиться у Одесі, вулиця Маршала Говорова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.

Коротко про спортивні та тренажерні зали на вулиці Маршала Говорова у Одесі (Одеська)

На цій сторінці зібрані спортивні та тренажерні зали, розташовані на вулиці Маршала Говорова у Одесі (Одеська). Locator відомо про дві спортивні та тренажерні зали поряд з цим місцем серед яких Dоминанта Фитнес & SPA, Центр красоты и здоровья Норма плюс , які розташовані на вул. Маршала Говорова. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні та тренажерні зали.

  • Скільки Спортивні та тренажерні зали на вулиці Маршала Говорова у Одесі?

    За даним Locator на вулиці Маршала Говорова у Одесі ведуть діяльність 2 Спортивні та тренажерні зали.

  • Які Спортивні та тренажерні зали найкращі на вулиці Маршала Говорова у Одесі?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні та тренажерні зали на вулиці Маршала Говорова у Одесі: Dоминанта Фитнес & SPA, Центр красоты и здоровья Норма плюс.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні та тренажерні зали на вулиці Маршала Говорова у Одесі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні та тренажерні зали, перейдіть на сторінку Спортивні та тренажерні зали на вулиці Маршала Говорова у Одесі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали на вулиці Маршала Говорова у Одесі?

    Ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали залежать від конкретної послуги і Спортивні та тренажерні зали. Locator.ua дає можливість всім Спортивні та тренажерні зали вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні та тренажерні зали.

  • Послугами яких Спортивні та тренажерні зали на вулиці Маршала Говорова у Одесі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні та тренажерні зали, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Dоминанта Фитнес & SPA, Центр красоты и здоровья Норма плюс.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні та тренажерні зали?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні та тренажерні зали ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні та тренажерні зали у Одесі

Спортивні та тренажерні зали за районами Одеси:

Більше популярних послуг у рубриці:

шейпінг, аеробіка, сауна, солярій, нарощування вій, епіляція, цукрова депіляція, spa-програми, лікування акне, догляд за тілом, масаж обличчя, spa-манікюр, нігті, догляд за обличчям, очищення шкіри, воскова депіляція, spa-педикюр, anti-age процедури, ультразвукові процедури, корекція фігури, ароматерапія, йога, манікюр, апаратна косметологія обличчя, корекція брів, антицелюлітне обгортання, послуги косметолога, естетична косметологія, візаж, біострумова терапія