Locator Одеса Спортивні комплекси Тенісні кортивулиця Віце-адмірала Азарова Тенісні корти на вулиці Віце-адмірала Азарова Одеса

Тенісні корти на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі

1
  • Черноморская академия тенниса

    вулиця Віце-адмірала Азарова, тел. 0 (50) 345-67... показати
    вулиця Віце-адмірала Азарова, 1, тел. +380(50)345-67-70 детальніше
    Тенісні корти Черноморская академия тенниса знаходиться у Одесі, вулиця Віце-адмірала Азарова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.

Коротко про тенісні корти на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі (Одеська)

На цій сторінці зібрані тенісні корти, розташовані на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі (Одеська). Locator відомо про одна тенісні корти поряд з цим місцем серед яких Черноморская академия тенниса , який розташований на вул. Віце-адмірала Азарова. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці тенісні корти.

  • Скільки Тенісні корти на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі?

    За даним Locator на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі ведуть діяльність 1 Тенісні корти.

  • Які Тенісні корти найкращі на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі?

    Locator радить відвідати насступні Тенісні корти на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі: Черноморская академия тенниса.

  • Де знаходиться найближчі від мене Тенісні корти на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Тенісні корти, перейдіть на сторінку Тенісні корти на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Тенісні корти на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі?

    Ціни на послуги Тенісні корти залежать від конкретної послуги і Тенісні корти. Locator.ua дає можливість всім Тенісні корти вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Тенісні корти.

  • Послугами яких Тенісні корти на вулиці Віце-адмірала Азарова у Одесі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Тенісні корти, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Черноморская академия тенниса.

  • Як зв'язатись з цими Тенісні корти?

    Контакти для зв'язку з цими Тенісні корти ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Тенісні корти у Одесі

Тенісні корти за районами Одеси: