Locator Одеса Пологові будинкивулиця Академіка Заболотного Пологові будинки на вулиці Академіка Заболотного Одеса

Пологові будинки на вулиці Академіка Заболотного у Одесі

1
  • Центр экстренной и планово-консультативной акушерско-гинекологической помощи Областной клинической больницы

    вулиця Академіка Заболотного, тел. 0 (48) 755-30... показати
    вулиця Академіка Заболотного, 26, тел. +380(48)755-30-00 детальніше
    Пологові будинки Центр экстренной и планово-консультативной акушерско-гинекологической помощи Областной клинической больницы знаходиться у Одесі, вулиця Академіка Заболотного. Сьогодні ця...

Коротко про пологові будинки на вулиці Академіка Заболотного у Одесі (Одеська)

На цій сторінці зібрані пологові будинки, розташовані на вулиці Академіка Заболотного у Одесі (Одеська). Locator відомо про одна пологові будинки поряд з цим місцем серед яких Центр экстренной и планово-консультативной акушерско-гинекологической помощи Областной клинической больницы , який розташований на вул. Академіка Заболотного. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці пологові будинки.

  • Скільки Пологові будинки на вулиці Академіка Заболотного у Одесі?

    За даним Locator на вулиці Академіка Заболотного у Одесі ведуть діяльність 1 Пологові будинки.

  • Які Пологові будинки найкращі на вулиці Академіка Заболотного у Одесі?

    Locator радить відвідати насступні Пологові будинки на вулиці Академіка Заболотного у Одесі: Центр экстренной и планово-консультативной акушерско-гинекологической помощи Областной клинической больницы.

  • Де знаходиться найближчі від мене Пологові будинки на вулиці Академіка Заболотного у Одесі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Пологові будинки, перейдіть на сторінку Пологові будинки на вулиці Академіка Заболотного у Одесі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Пологові будинки на вулиці Академіка Заболотного у Одесі?

    Ціни на послуги Пологові будинки залежать від конкретної послуги і Пологові будинки. Locator.ua дає можливість всім Пологові будинки вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Пологові будинки.

  • Послугами яких Пологові будинки на вулиці Академіка Заболотного у Одесі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Пологові будинки, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Центр экстренной и планово-консультативной акушерско-гинекологической помощи Областной клинической больницы.

  • Як зв'язатись з цими Пологові будинки?

    Контакти для зв'язку з цими Пологові будинки ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Пологові будинки у Одесі

Пологові будинки за районами Одеси: