Кожна сучасна кухня має бути оснащена всіма видами необхідних приладів для ефективного виконання хатніх справ. Якщо ви маєте техніку хорошої якості, це суттєво полегшить ваш хатній клопіт.

Один з незамінних приладів для кухні – це варильна поверхня. Вона є аналогом звичайної печі, але має відмінність – її можна придбати та встановити окремо від духової шафи. Ви обираєте самі: купувати вам варильну поверхню у комплекті з шафою, або ж взагалі обійтися без останньої.

Перед можливою покупкою рекомендуємо витратити якийсь час на вивчення пропозицій на ринку. Зазвичай, побутову техніку купують на термін від 10 років і вище, тож, ви маєте бути впевненими, що вона якісна. Українська компанія Ventolux має великий асортимент техніки для дому. Серед приладів торгової марки є багато потужних та надійних приладів для вашої кухні та домівки. Варильні поверхні – не є виключенням. Аби вибрати для себе відповідний варіант, заходьте на сайт компанії за посиланням:https://ventolux.ua/varil-n-poverhn

Якими бувають варильні поверхні?

Найбільш популярні моделі – індукційні. Вони сучасні, інноваційні та зручні у використанні. Перевага у тому, що вони є  досить економічними та не потребують особливих витрат електроенергії. Користуватися ними безпечно, адже нагрівається в них тільки частина, що розташована безпосередньо під посудом. Якщо у вас є маленькі діти, ще суттєвий плюс.

Ще один не менш популярний тип варильних поверхонь – газові. Вони будуть зручними у тому випадку, якщо у вашому будинку є централізоване підключення до газу. Або, у випадку, якщо ви плануєте використовувати газові балони. Виглядають газові поверхні також сучасно та стильно.

Комбіновані поверхні – безпрограшний варіант. Такі прилади є незамінними для житлових будинків, де існують постійні перебої з постачанням електроенергії або газу. Просто використовуйте те джерело, яке є найзручнішим саме у цей момент часу для вас.

Двоконфоркові варильні поверхні – це зручний та стриманий мінімалізм. На відміну від традиційних поверхонь, вони мають лише дві конфорки. Це ідеальний варіант для випадку, коли вам не потрібно багато готувати. Вдалий електроприлад для власників смартквартири, заміського будинку або дачі. Двоконфоркові поверхні можуть бути газовими, індукційними, або ж, комбінованими.

На що варто звернути увагу перед покупкою

Якщо ви збираєтесь купити поверхню, обов’язково переконайтеся, що вона не ширше за вашу витяжку. Якщо ж вона буде ширшою, витяжка може не справлятися з поглинанням запахів під час приготування їжі.

Ще один важливий момент – це матеріал. Якщо ви шукаєте стильну поверхню і зможете користуватися нею обережно, вам підійде склокерамічний варіант. Він має показний вигляд, але може бути вразливим до механічних ушкоджень. Якщо ви шукаєте простіший, але надійніший варіант, зверніть увагу на емальовані, чавунні або сталеві поверхні.