Переважна більшість людей, які купують нові автомобілі, роблять це за допомогою особистого контракту купівлі-продажу, або купують авто в лізинг, який, по суті, є довгостроковою орендою, стає все більш популярним в останні роки.

Що таке лізинг і як він працює?

Наприкінці періоду лізингу вам потрібно буде повернути автомобіль, хоча деякі лізингові компанії, наприклад https://carid-hub.com.ua/ можуть допомогти купити авто в лізинг, якщо ви попросите. Протягом періоду лізингу ви не будете володіти авто, воно залишається власністю фінансової компанії, і якщо ви не будете виплачувати виплати, автомобіль може бути вилучено.

Лізингова угода, по суті, є довгостроковою орендою. Оренда за особистим контрактом — це основний спосіб лізингу авто, у якому ви сплачуєте заставу, а потім низку щомісячних платежів за оренду протягом узгодженого періоду часу. Зазвичай це становить два-чотири роки, але ви можете змінювати розмір депозиту, при цьому більший початковий внесок призводить до менших щомісячних витрат.

Як і при оренді будинку, ви нічого не платите за право власності на автомобіль під час лізингу, і ви повинні дотримуватися суворих умов. Тим не менш, вам не доведеться турбуватися про додаткові витрати, доки ви їх дотримуєтесь. Фінансування автомобіля більше схоже на іпотеку. Вам знадобиться більший депозит і ви заплатите більше в довгостроковій перспективі, але ви будете володіти автомобілем — або, принаймні, матимете можливість після закінчення угоди.

Хоча, як і у випадку з будинком, якщо ви володієте автомобілем, ви відповідаєте за його законність і придатність до експлуатації — що потребуватиме додаткових роздумів, коли дійде до необхідності ТО.

Лізинг відрізняється тим, що автомобіль просто орендується на певний термін і з певними умовами (головним чином пов’язаними з пробігом, який ви можете подолати, як ви обслуговуєте автомобіль і його загальним станом).

Вам варто орендувати чи купити свій наступний автомобіль? Це питання, яке ви можете задуматися, коли справа доходить до отримання нового комплекту коліс, і може бути складно вирішити, який спосіб найкращий для вас.

Плюси і мінуси авто в лізинг

  • Щомісячні платежі лізингу, як правило, нижчі за фінансування
  • Часто доступні короткострокові угоди, що полегшує часту заміну на новий автомобіль
  • Відсутність великих комісій в кінці угоди

В нашій компанії є широкий вибір пропозицій оренди за привабливою ціною – просто перейдіть за посиланням, щоб переглянути їх.