Компанія Sony вже давно заявила про себе як про одного з лідерів на ринку навушників. Популярність бездротових навушників не могла бути непоміченою таким гігантом і ось вже четверте покоління TWS навушників компанії Sony з’явилося на полицях магазинів.

На відміну від попередньої моделі лінійки – Sony WF-1000XM4 помітно відрізняється як зовнішнім виглядом, так і характеристиками. Та чи варто звернути увагу на цю модель? Відповідь на це питання можна дізнатися нижче.

Чому Sony WF-1000XM4 особливі та чи варті вони своїх грошей?

Обираючи бездротові навушники більшість користувачів стикаються з цілим рядом проблем. Головна проблема вибору таких навушників – це неосяжна кількість моделей на ринку. Компанія Sony і новинка WF-1000XM4 всіма силами намагаються допомогти новачкам у сфері бездротового звуку і пропонують високу якість звучання за помірну ціну.

Для того, щоб однозначно вирішити чи варта ця модель вашу увагу – варто дізнатися, чим же вона особлива. Короткий перелік причин чому варто поглянути на Sony WF-1000XM4 виглядає наступним чином:

Ціна

Товари компанії Sony ніколи не відрізнялися доступністю, але у сфері бездротових навушників компанія вирішила зробити виключення. Sony WF-1000XM4 це навушники з досить помірним цінником, враховуючи багату історію виробника і бренд під яким вони випускаються. До того ж за свої гроші користувач отримує прославлену якість Sony та технології, які запатентовані компанією. Тому можна сказати, що у питанні ціни ця модель варта уваги.

Габарити

Однієї з головних характеристик для всіх TWS навушників є їх габарити. Річ у тім, що саме завдяки своїй компактності та зручності використання, цей тип навушників став таким популярним.

Sony WF-1000XM4 пропонує користувачам максимально невеликі габарити які до речі ніяк не позначилися на автономності моделі. У новинці змінилися габарити не лише самих навушників, але й кейсу, тож тепер Sony WF-1000XM4 зручно можна носити у п’ятій кишені джинсів.

Анатомічність форми та шумопоглинання

Однією з головних проблем перших бездротових навушників було те що вони часто випадали з вух слухача. Навушники від компанії Sony ніколи не страждали такими проблемами завдяки формі корпусу, який повторює усі згиби вушної раковини. Використання ергономічних форм дозволили компанії зробити Sony WF-1000XM4 ще більш зручними для використання та дати власникам цих навушників забути що таке дискомфорт під час довгого прослуховування музики.

Крім вдалої форми новинка також отримала оновлену систему шумопоглинання, яка справляється зі своїми завданнями на всі 100%. Тепер власники WF-1000XM4 можуть насолоджуватися композиціями улюблених гуртів, навіть якщо навколо них суцільний шум та гомін.

Новітні технології

Окремо варто згадати про інтегрований процесор V1, який і відповідає за більш якісне шумопоглинання. Цей чіп являється розробкою самої компанії Sony і вже довів свою високу ефективність. Також варті уваги алгоритми Edge-AI та технологія DSEE Extreme, які використовуються для відновлення деталей у файлах в реальному часі. Річ у тім, що більшість композицій які можна прослухати зазвичай сильно стисненні. Через це частина деталей зникає, а загальна якість запису здається нижчою, ніж є насправді. Згадані раніше алгоритми та технологія, необхідні для того, щоб уникнути подібних ситуацій і дати змогу користувачеві насолоджуватися улюбленими композиціями у максимальній якості.

Перелік наведений вище не є вичерпним, адже новинка від Sony приготувала своїм власникам набагато більше цікавого, ніж ми розповіли. Єдине що можна сказати точно так це те що Sony WF-1000XM4 дійсно варті уваги та підходять майже будь-кому.