В піці головне що? – правильно, все: починаючи від начинки, яка має бути щедрою, свіжою, ситною, різноманітною, поєднувати різні смаки, які ідеально гармонують між собою, якісного соуса, а, краще, декількох, і закінчуючи тістом, яке виходить найсмачнішим та найтоншим на ферментній основі, а ще, якщо вже зовсім ідеально – то замість сухих бортиків, нехай буде сирна начинка, або, навіть хот-дог, бо це ж така смакота! Звучить як мрія?

Але це реальність, і цю реальну піцу з нереальним смаком готують у ресторанах Япіко https://yapiko.com.ua/odesa/pizza-italiani/, так-так, це давно знайомий всім піцеманам Япошка, котрий змінив ім’я, аби розвиватися далі і ставати ще краще для тих, хто цінує якісну їжу та справжню творчість закоханих у свою справу кухарів.

Тож, якщо Ви плануєте особливий вечір, вечірку, пікнік, чи просто спонтанний похід в ресторан з особливою людиною, краще гарненько підготуватися до цього експромту, ознайомившись із смачнющими пропозиціями від Япіко.

Розмір піци – завжди має значення

Очікуєте багато друзів на вечірку? Тоді геть всі стандарти про круглу піцу! Адже на сцену виходить піца подооовжена. Дійсно довга, дійсно велика, настільки велика, що вистачить всім. Крім того, така красуня може містити на своїй шикарній поверхні не один вид начинки, а до чотирьох, тобто всім Вашим друзям точно вдасться покуштувати кожен з видів і повне задоволення гарантовано.

Але і це не все. Завдяки своєму онлайн-конструктору піци, Япіко перетворює кожного клієнта на шефа, Вам лишається тільки обрати всі бажані інгредієнти і трошечки почекати – і Ваша власна авторська піца буде доставлена до Вас додому, чи в офіс, вже за півгодини.

Чому Япіко готує італійську піцу?

Дуже резонне питання про те, як так сталося, що японський ресторан готує італійську піцу, тим не менш, нічого дивного в цьому немає, адже, якщо смачно, то смачно, і саме тому, що італійським кухарям вдалося створити страву, яка смакує всім, вона давно стала інтернаціональним символом і смачного та легкого обіду, і також легкого ставлення до життя нації, яка любить жити, любить їсти смачно та гостинно пригощати всіх навколо.

Тому не обов’язково бути японцем, аби бути поціновувачем японських супів, ролів та суші, і мати вдома в холодильнику баночку маринованого імбиру, так само як і не обов’язково їхати до Італії, аби покуштувати дійсно смачну піцу та традиційному тонкому тісті на живій заквасці.

Яку піцу обрати, щоб догодити всім

Не існує несмачної піци. Але всі ми різні, а тому краще в такому випадку виходити із принципу що Ви, чи Ваші гості точно не хотіли би мати в своїй порції піци. Наприклад, хтось не їсть м’яса, а комусь не подобаються ананаси в цій страві, а хтось не любить запах певного сорту сиру. Всі ці питання вирішуються дуже легко, бо, навіть якщо певний інгредієнт традиційно входить в рецептуру, при замовленні, Ви можете просто вказати, що певний компонент Ви хотіли би виключити, і Ваша піца буде виконана точно згідно Вашого замовлення.

Ну, а якщо йдеться не про те, щоб здивувати своїх гостей, обирайте бестселери, або велику піцу з комбінованими смаками, або нові смаки, які постійно оновлюються, обов’язково спробуйте замовити бортики з начинкою, і не нехтуйте онлайн-консультацією від резидентів Япіко, бо ці люди буквально відчувають на відстані, яку саме піцу Вам порадити і ніколи не помиляються.

Тому обирайте серцем, смакуйте з задоволенням, і обов’язково повертайтеся ще!