Пристрасний секс починається в уяві. Саме тому для глибоких переживань та чуттєвості просто фізичного контакту буває мало.  Посилити ці відчуття зможе лише відповідний настрій та фантазії.

Для їх активації багато хто потребує прелюдії, і мова зараз ведеться не про гарячі поцілунки, обійми та інші фізичні контакти. Підвищити градус чуттєвості допомагає сексуальна переписка, фотографії, створення романтичної атмосфери. Не менш ефективним є й так звані фільми для дорослих велики перелік яких пропонує Київстар ТБ. Цьому особливому жанру кінематографа надають перевагу ті, хто хоче внести різноманітність в своє життя, спробувати дещо нове у відносинах, протестувати відверті сцени у фільмах зі своїм партнером.  

Кіно для дорослих – за і проти

Мета еротичних фільмів – викликати збудження. З цієї точки зору вони можуть бути корисним глядачам, які мають недостатнє сексуальне бажання —  як одинакам, так і парам. Такий контент, безсумнівно, допоможе вибудовувати сексуальні комунікації. Під час перегляду відвертих сцен партнери робляться більш розкутими, можуть спілкуватися на закриті для них до часу теми. 

Для них робляться доступними якісь нові техніки, які вони можуть спробувати повторити. Еротичні фільми додають пристрасті тим, хто давно вже живе разом, відчуваючи охолодження стосунків. Кіно для дорослих має здатність підштовхувати до експериментів – у найкращих сенсах цього слова.

З іншого боку, варто відзначити і деякі негативні моменти стосовно перегляду таких фільмів. По-перше, вони заборонені для перегляду для дітей, підлітків та тих дорослих, які не мають елементарних понять сексуальної культури. В окремих випадках подібний контент може наносити людям психотравми. Саме тому Київстар ТБ забезпечує певні міри по обмеженню доступу до таких фільмів. Контент захищений надійним паролем, замінити який можна через власний профіль. 

Як організувати перегляд кіно для дорослих?

Для того, щоб мати можливість дивитися еротичне кіно, потрібно діяти за таким алгоритмом:

  • за наявності акаунта треба ввійти до нього з використанням свого телефону;
  • із SMS, яке надійде на ваш номер, потрібно внести код у відповідне вікно у формі;
  • далі потрібно вибрати оптимальний для себе тариф та замовити підключення підписки;
  • вибрати фільм, використовуючи зручну пошукову систему, яку пропонує Київстар ТБ.

Варто зауважити, що під час перегляду перед екраном не має бути неповнолітніх осіб, оскільки переважна кількість стрічок містять відверті сцени сексуального характеру.


Пропозиції від Київстар ТБ

Підбірки фільмів, доступні для глядачів, пропонуються у гарній якості та професійним дублюванням. Контент постійно оновлюється, а тому для кожного глядача неодмінно знайдеться щось своє, з цікавою родзинкою. Для полегшення пошуку можна скористатися жанровою класифікацією, яка має наступнй вигляд:

  • кіно, де є сцени групового сексу – з 3 і більше акторами у кадрі;
  • секс між представниками різних рас або етнічних груп;
  • кіно з учасницями-лесбійками – секс між двома та більше жінками чи дівчатами;
  • фільми про мілф —  в них головні героїні – жінки з гарним сексуальним досвідом та вмінням;
  • кіно для любителів великого жіночого бюсту – всі учасниці фільмів мають дуже пишні форми;
  • фільми, де використовуються елементи фетишу та транслюються еротичні фантазії;
  • аматорське кіно – так зване домашнє відео від сімейних пар або від тих, хто займається сексом без професійного досвіду.

Якщо ви вважаєте, що настав час втілити всі свої потаємні бажання в життя – обов’язково підписуйтеся на Київстар ТБ.