Мало хто сьогодні не знає що таке сучасна веб студія та чим вона займається, та, тим не менш, беручи до уваги той факт, що неймовірними темпами ростуть вимоги і до організації та розробки сайтів і їх наповнення, і до налаштування й використання різноманітних інструментів інтернет маркетингу, і так само швидко розвиваються сучасні технології, тому веб студія сьогодні вирішує цілу низку завдань, що повністю відповідають вимогам та тенденціям розвитку сучасного бізнесу.

Чого сьогодні варто хотіти від веб студії

Те, що будь-яка маркетингова стратегія сьогодні, особливо у своєму діджитал форматі неможлива без ведення сайту та соціальних мереж, знають всі, але що стоїть за фразою «Розробка сайтів. SEO оптимізація. Чат боти», і як зрозуміти, в що саме варто інвестувати саме Вам, якщо Ви не є спеціалістом в даній сфері, а часу отримувати дані знання немає ні часу, ні, власне, потреби?

Розбираємося покроково:

  1. Отже, сайт, який давно перестав бути просто візитівкою, тим більше, що для цієї мети сьогодні є різноманітні варіанти від Google та спеціалізовані діджітал-майданчики. Сайт потрібен для надання деталізованої інформації про Ваш продукт та, в ідеалі, для можливості швидкого та зручного придбання продукту в онлайн режимі. Також Він може містити форму зворотного зв’язку для отримання консультації, посилання на соцмережі та месенджери, давати адреси фізичних магазинів, чи офісу, і будь-яку іншу необхідну інформацію.
  2. Для того, щоб на Ваш сайт приходили люди, і не просто випадкові відвідувачі, а саме зацікавлені потенційні клієнти, потрібна пошукова SEO оптимізація, яка передбачає цілий комплекс робіт по відбору ключових запитів по Вашій специфічній темі, як загальних, так і індивідуальних, що характеризують саме Вашу нішу та специфіку. Цими ключовими словами, які користувачі використовують для пошуку товарів подібних або ідентичних Вашому, насичується в певній послідовності з дотриманням усіх необхідних вимог, текстова частина сайту. Крім того, оптимізації потребують не тільки тексти, які мають бути орієнтовані і на пошуковики, і на читача, а сама структура сайту, що має бути зручним, інтуїтивно зрозумілим, з грамотною перелінковкою, щоб людина, що зайшла туди вперше, могла легко та швидко знайти усе необхідне.
  3. Ну і таргетинг, як прогресивний вид «розумної» реклами, що дозволяє не просто рекламувати продукт, а запрошує відвідати сайт та замовити  Ваш товар або послугу, і націлений на певну аудиторію, для якої цей товар буде цікавим та корисним. Такий вид реклами, за умови правильного її налаштування, коштує менше, має великий рівень позитивного фідбеку, проте, звичайно, потребує професійної підготовки візуалу та текстового наповнення.

Комплексні рішення від nss-studio.com

Маючи десятирічний досвід у створенні проектів різноманітної тематики, веб студія NSS пропонує створення проектів під ключ для:

  • інтернет магазинів різноманітної тематики
  • сайтів фотографів
  • сайтів для будівельних компаній
  • порталів для продажу нерухомості
  • онлайн дошок оголошень
  • сайтів аніматорів та компаній, що займаються організацією заходів
  • сайтів юридичних компаній тощо

Візуально привабливі, зручні та функціональні веб-сайти для компаній і приватних осіб від веб студії NSS гарантують адаптивний дизайн, що дозволяє ефективно взаємодіяти з користувачем за рахунок продуманих мета-описів, SEO-оптимізованих сторінок, оригінальної професійної візуальної ідентичності, що робить Ваш продукт та компанію впізнаваними та конкурентними, незалежно від напрямку діяльності.