Їсти потрібно добре, адже гарна їжа налаштовує не лише день та настрій, але і стосунки із тими, з ким ти поділяєш свою їжу.

А, щоб даний процес проходив налагоджено та на стабільно високому рівні, варто довіряти приготування Япошці yaposhka.com.ua, тим більше, що там дійсно знають та розуміються на азіатській та класичній європейській кухні. Бути завжди на висоті – це замовляти в Япошці, адже:

  • Всі ресторани Япошка мають власну доставку, яка працює з 10-ї до 21-ї години
  • Час доставки – 30 хвилин
  • Вартість доставки залежить від суми замовлення: 50 грн – якщо замовлення коштує до 199 грн, і безкоштовно – понад 199 грн
  • Оплата замовлення є доступною як онлайн, одразу при замовленні на сайті, так і готівкою при отриманні замовлення

Сніданки у Япошки

Якщо Ви думаєте, що японці розуміються виключно на ролах, суші та гунканах, то це абсолютно не є правда. По-перше, в них дійсно чудові супи, і, якщо Ви ще не куштували, то спробувати варто у найближчий час. А, по-друге, сніданки від Япошки – це смачно, це дуже поживно, а ще це варто того, щоби снідати не вдома, адже такого розмаїття смаку Ви точно ніде не зустрічали, і наші сніданки однаково добре підходять, як для раннього побачення, так і для продуктивного бізнес-обговорення, бо ж ніщо так не сприяє порозумінню, як смачна та корисна їжа.

До Япошки з друзями

Дуже важливо ділитися, і позитивними емоціями, і життєвим досвідом, і смачною піцею, і навіть своїми особистими напрацюваннями, адже кожного разу, коли за Вашою рекомендацією друзі приходять в ресторан, Ви отримаєте приємний бонус та знижку на наступне замовлення.

Передові технології доставки для Вашої впевненості та комфорту

Японська чесність та високе цінування довіри – це не просто слова, а репутація, якою Япошка і всі причетні дорожать дуже сильно, тому терміни доставки називаються одразу і максимально виконуються. Окремо варто сказати про унікальну функцію, яка покаже місцезнаходження кур’єра, що вирушив за Вашим маршрутом. Доступною вона є через Особистий кабінет у підрозділі «Трекінг».

Чому в Япошці смачно

Смак є відображенням ставлення як до гостей, так і до себе самого. Саме тому кухарі Япошки дуже прискіпливо ставляться до кожного продукту, обираючи лише найсвіжіші та найкорисніші м’ясо, рибу та овочі, готуючи для гостей так само смачно, як готували би для себе.

Якщо прагнете вразити, обирайте японську кухню, адже вона:

  1. Включає тільки здорові інгредієнти: риба, овочі та рис, а також свіжі сезонні продукти
  2. Естетика та ореол таємничості: ще ніколи їжа так не захоплювала тільки своїм зовнішнім виглядом
  3. Умамі: категорія, що означає п’яте смакове відчуття, яке додає глибини та насиченості страв. Такі інгредієнти, як соєвий соус, місо та морські водорості, сприяють цьому пікантному смаковому профілю
  4. Величезна різноманітність страв: від суші та сашимі до рамену та темпури, японська кухня пропонує різноманітний вибір смаків і текстур, що відповідає різним уподобанням і дієтичним обмеженням
  5. Соціальні медіа та поп-культура: японська їжа часто представлена на платформах соціальних мереж, кулінарних шоу та туристичних програмах, що ще більше посилює її видимість і популярність

Все, що робиться з душею та віддачею, завжди цінується високо та відрізняється високим рівнем виконання – саме тому про Япошку знають всі, тож долучайся і ти!